Bitcoin-prisanalys: Som teknisk svaghetstopp BTC / USD-uppdelning till 7 200 $ vävstolar

Bitcoin-priset fortsätter att försvagas tekniskt när nedgången under $ 9 000 och 8 000 $ blir starkare.
21 och 50 EMA kommer att fortsätta att erbjuda stöd under tiden, vilket ger tjurar en kampchans för att återkräva 9.200 $ stöd.

Bitcoin-teknisk hälsa har fortsatt att försämras under de senaste veckorna

Det finns inga signaler om tillväxt men tvärtom, Bitcoin Revolution fortsätter att skicka massiva försäljningstecken. Mot slutet av förra veckan svepte en baisseartad våg över marknaden och avbröt Bitcoin-tjurens försök att övervinna motståndet till 9 350 USD. I stället tankade Bitcoin för att testa supporten till 9 050 $.

Samtidigt handlar Bitcoin på 9 192 $ efter att ha dragit sig tillbaka från helgens höga nära 9 200 $. Spännande, Bitcoin-tjurar hade stigit över fallande trendlinjemotstånd. I skrivande stund handlar den största cryptocurrency med en ökning av försäljningstrycket.

14 BTC & 95 000 gratissnurr för varje spelare, bara i mBitcasino’s Viking Conquest! Spela nu!
Ur ett tekniskt perspektiv lägger Relative Strength Index (RSI) reträtt från överköpet (70) tonvikt på den stärkande bearish armen. Den rörliga genomsnittliga konvergensdivergensen belyser emellertid potentialen för en sidohandelshandling som tar över.

MACD håller för närvarande över mittlinjen och har en något hausse divergens

Så länge den tekniska bilden förblir intakt kommer Bitcoin-tjurar att ha en kampchans att återta stödet till 9 200 $. Observera att priset ligger över både 50 och 21 exponentiellt rörligt medelvärde (EMA). Detta betyder att även om den tekniska hälsan i Bitcoin försvagas har tjurar inte förlorat allt ännu. De har fortfarande potential att hålla Bitcoin över $ 9.000.

På nedsidan kan ytterligare ett fall under 9 000 $ öppna Pandora-rutan med förluster som sannolikt kommer att öka snabbt mot 7 200 $. Ett lägre pris för Bitcoin är det enda sättet att skapa efterfrågan och få tillbaka köpare till marknaden. För kommer kampen att förbli över $ 9000 fortsätta att ha företräde.