Er en milliard dollars om dagen i volumen den ’nye norm‘ for Uniswap?

Er en milliard dollars om dagen i volumen den ’nye norm‘ for Uniswap?

Aktiver på næsten en milliard dollars handles på Uniswap hver dag: de fleste af transaktionerne finder sted mellem ETH og stablecoins

Uniswap, den førende decentraliserede exchange (DEX) platform, fortsætter med at føre branchen nærmer sig et Crypto Trader gennemsnit på 1 mia. $ I daglig handelsvolumen for januar måned.

Stadig mere end en uge at gå til slutningen af ​​januar, men platformen har allerede slået den tidligere rekord i den månedlige handelsvolumen på $ 15,3 mia., Der blev sat i september under DeFi-boom. Den 19. januar ramte DEX 17 milliarder dollars – det kunne ende måneden med et volumen på 25 milliarder dollars, hvis det opretholder et dagligt gennemsnit på 855 millioner dollars.

Uniswap-handlende er forkælet med valg, med 1.558 mønter til rådighed i over 2.400 handelspar, selvom de fleste brugere fortsat foretrækker mindre risikable handler. I løbet af de sidste 24 timer udgjorde handel mellem stablecoins, såsom USDC, Tether og DAI, og ETH 45% af volumenet på 1,1 mia. $.

Den 15. december annoncerede Uniswap-grundlægger Hayden Adams i en tweet, at platformen havde overgået $ 50 mia. I samlet handelsvolumen og spurgte samfundet, hvornår den ville nå $ 1 billion: ca. 50% af svarene sagde angav 2021 som målåret.

Aktuelt på omkring $ 70 mia. I samlet handelsvolumen forventes DEX i gennemsnit at være ca. $ 2,7 mia. Pr. Dag for at nå $ 1 billion milepæl ved årets udgang.

Matteo Leibowitz, strategileder hos Uniswap, har allerede sagt, at den daglige handelsvolumen på 1 mia. $ Er sat til at vare:

„En milliard dollars om dagen i volumen er den nye norm.“

Adams sammenlignede platformen med New York Stock Exchange:

„2% af NYSE er den nye norm for Uniswap. Hvornår når den 100%? […]

Uniswap er en legitim virksomhed med 1 mia. $ I daglig volumen og genererer 30 mio. $ I daglig indtjening. Alt med driftsomkostninger på næsten $ 0, oprettet med intet andet end kodelinjer. Uniswap-medarbejdere er dets likviditetsudbydere. Dette er hidtil uset i samfundet. “

Uniswap er en legitim virksomhed med 1 mia. $ I daglig volumen og genererer 30 mio. $ I daglig indtjening.

Alt med næsten $ 0 i driftsomkostninger, oprettet med intet andet end kodelinjer.

Medarbejdere hos uniswap er dets likviditetsudbydere

Dette er hidtil uset i samfundet https://t.co/zklYhny8wj
– adambrush.eth (@ brush_10) 19. januar 2021

I løbet af de sidste 30 dage har volumener på DEX generelt trukket en stærk bullish bane: de er vokset 112%. Den samlede handel, der handles i de sidste 30 dage, beløber sig til $ 43,3 mia. Med ca. 1,5 mia. $ Tilføjet hver dag.

SushiSwap er nummer to på DEX-placeringen med 8,2 mia. $ I volumen fra begyndelsen af ​​januar til i dag: et tal, der allerede har mere end fordoblet sin tidligere månedlige rekord på 3 mia. $, Der blev sat i december året. sidst.