Ripple exec anbefaler Barbell Strategy til porteføljetildelinger

Da Bitcoin konsoliderede sin position lige under sin seneste ATH på pristabellerne, er den generelle stemning på kryptomarkedet en af ​​bullishness og optimisme.

En sådan humørsvingning har fanget opmærksomheden hos mange i mainstream, hvoraf mange tidligere var tøvende med at investere i kryptokurver. Faktisk er der også et argument, der skal fremføres, at nogle inden også overvejer procentsatserne for deres krypto-investeringstildelinger.

Bitcoins langsigtede prispotentiale og kryptoinvesteringer

Bitcoins langsigtede prispotentiale og kryptoinvesteringer og porteføljer var to af emnerne behandlet af Breanne Madigan, chef for globale institutionelle markeder i Ripple under et nylig interview.

Med det større kryptomarked fyldt med optimisme delte Madigan et ord med forsigtighed. Ved at erkende det faktum, at mange institutionelle investorer og Fortune 500-virksomheder har taget en glans over Bitcoin „ved at sætte deres egne kontanter i Bitcoin og andre kryptokurrencyaktiver,“ sagde Ripple-direktøren,

„Dette er alt lovende, men der vil være kortsigtet volatilitet.“

Ifølge Madigan afslører en sammenligning af Bitcoin og Golds markedskapsler, at der er meget plads. I lyset af det faktum, at meget af det voksende marked stadig er i sine tidlige faser, bør man ideelt set forvente en masse volatilitet mellem nu og BTC’s top, sagde hun.

Dette er en rimelig kommentar. Imidlertid har udsagnene og den seneste korrektion i priser ikke gjort noget for at temperere mange investorers forventninger til Bitcoin. Faktisk tror mange, at indgangen til institutioner som MicroStrategy og Square Inc. og omfavnelse af kryptokurver fra PayPal kun vil fremskynde BTCs vækst, hvor mange forventer, at kryptokurrency værdiansættes til over $ 100k om få år.

På spørgsmålet om handelsstrategier anbefalede Madigan en barbellstrategi

På spørgsmålet om handelsstrategier anbefalede Madigan en barbellstrategi – En ikke-traditionel plan, der overvejer at opdele en portefølje mellem kun investeringer med ekstremt høj risiko og ingen risiko. Som statistikeren Nicholas Taleb engang udtrykte det,

„Hvis du ved, at du er sårbar over for forudsigelsesfejl og accepterer, at de fleste risikomål er mangelfulde, så er din strategi at være så hyper-konservativ og hyper-aggressiv som du kan være, i stedet for at være mildt aggressiv eller konservativ.“

Ifølge Ripple-direktøren er det, der fungerer bedst, at placere en del af ens allokering i „kapitalandele i nogle af de mest lovende virksomheder i rummet“ efter at have set på deres syv og ti-årige afkast. Den anden del, anbefalede hun, skal fordeles mellem tre eller fem kryptokurver. Disse kryptoer skal ifølge Madigan have en „historie“ og en „værdi proposition.“

Hun konkluderede med at hævde, at en eksponering på 3% over for aktivklassen skulle resultere i mindst 15% outperformance i forhold til en traditionelt forvaltet portefølje.

Hvad der også er interessant her er, at Madigans kommentarer kom et par dage efter bemærket kryptoseptiker hævdede, at Bitcoin og kryptokurver ikke har nogen plads i institutionelle porteføljer.

Madigan er ikke den første til at kommentere, hvad der kan være den bedste strategi for en investeringsportefølje. Faktisk havde en nylig VanEck-undersøgelse fundet, at Bitcoin ville forbedre ‚risiko- og belønningsprofilen‘ i porteføljetildeling. Interessant nok fandt AMBCryptos egen forskning, at æraen med en porteføljetildeling på 60-40 måske er for længe, ​​idet en kun portefølje med krypto også giver et godt afkast.