Uniswaps UNI-token kollapser 25 prosent når overflod når enestående nivåer

UNI treffer en lokal topp
Andre DeFi-tokens ser gevinster
Uniswap (UNI), den opprinnelige token til den eponyme automatiserte markedsprodusenten, har korrigert mer enn 26 prosent i løpet av den siste timen på Binance-børsen.

Dette kom rett etter at tokenet økte over 156 prosent på bare en dag etter flere oppføringer på store kryptohandelsplattformer.

UNI treffer en lokal topp
Som rapportert av U.Today lanserte Uniswap sitt opprinnelige token den 17. september, og sendte 400 UNI til hver bruker som interagerte med plattformen før begynnelsen av måneden.

Det ble lagt til av Binance, FTX og til og med Coinbase, den ledende amerikanske børsen med konservativ noteringspolitikk, på bare en dag.

De som aldri handlet på høytflygende DEX, sprang hektisk til børser i hopetall for å kapitalisere på sprøytenarkomanen rundt det nylig lanserte tokenet. Noen endte til og med med å velge feil UNI-token.

Til slutt slo den en ny høyde på $ 8,61 klokka 18:07 UTC på Binance-børsen, noe som betyr at de som holder på sine gratis UNI-tokens hadde hele 3444 dollar.

Bevis for talent-grunnlegger Rob Paone, aka Crypto Bobby, spøkte om å plukke opp Jeep Grand Cherokee på Twitter:

„Lokal UNI-topp var meg på vei til Jeep dot com for å plukke ut en ny Grand Cherokee til $ 8,50.“

Tidligere i dag hevdet en eller annen likviditetsleverandør UNI til en verdi av 13 millioner dollar på transaksjonstidspunktet.

På grunn av denne enorme gleden rundt symbolet ble Uniswap nok en gang den første DeFi-applikasjonen den 18. september.

Ethereum-Powered DEX Uniswap når $ 10.000.000.000 verdt handelsvolum
Andre DeFi-tokens ser gevinster
Spesielt steg YFI, det opprinnelige symbolet på yearn.finance-protokollen, midt i UNIs fall.

Andre DeFi-tokens har også registrert moderate tokens. SushiSwap (SUSHI) har økt mer enn 15 prosent det siste døgnet, ifølge CoinMarketCap-data.